AV-Install

Een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek in een restaurant of het compleet adviseren en inrichten van een audiovisuele oplossing voor een sportschool. Zomaar wat voorbeelden uit het pakket van AV-Install. Wij staan bekend om ons eerlijke advies en denken graag mee over totaaloplossingen.

Advies en installatie

Om een oplossing aan te dragen, willen we graag eerst weten wat het probleem of de wens is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat verschillende collega’s in een kantoorgebouw graag verschillende radiozenders willen luisteren. Maar ook het inrichten van een multifunctioneel gemeenschapshuis kan de wens zijn. In alle gevallen geven we graag advies op maat.

Onze werkwijze

Onze werkwijze laat zich dus als volgt samenvatten:

1.Vrijblijvend locatiebezoek. We letten hierbij op de wensen, benodigdheden en de locatie. In sommige gevallen is er nog geen locatie en worden we graag betrokken bij de bouw hiervan. Dan kunnen we meteen zorgen dat de juiste bekabeling op de juiste plekken wordt geïnstalleerd.

2. Advies op maat in de vorm van een overzichtelijke, gespecificeerde offerte per mail.

3. Indien nodig hebben we op de achtergrond overleg met E-installateur en/of architect. We werken met korte lijnen en vaste contactpersonen. Want niemand vindt het fijn om bij elk telefoontje een andere medewerker te spreken.

4. Na akkoord bereiden we het project en de apparatuur zo ver als mogelijk voor bij ons op locatie.

5. We plannen in overleg een installatie afspraak.

6. Nadat alles gemonteerd is leggen we de installatie uit.

7. We documenteren de complete installatie zodat er later een goede service geboden kan worden.

8. We bieden de mogelijkheid voor een onderhoudscontract zodat de apparatuur ieder jaar onderhouden wordt. Ook kan er gekozen worden voor een abonnement op onze storingsdienst. In dat geval kan er zelfs 24/7 gebeld worden bij een eventueel probleem.

Reparatie en onderhoud

Natuurlijk gaat onze service ook verder nadat een installatie is ingeregeld en opgeleverd. We maken daarbij een splitsing tussen reparaties en onderhoud.

Reparatie

Wanneer apparatuur onverhoopt defect raakt dragen wij zorg voor de reparatie of vervanging wanneer dit gewenst is. Bij iedere reparatie overwegen we of het nog rendabel is om te repareren, uiteraard in overleg. Ook apparatuur die niet bij ons is aangeschaft kan ter reparatie aangeboden worden.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud verhoogt de levensduur. Zo zorgt stof in de apparatuur voor warmteontwikkeling met als gevolg brandgevaar. Wij bieden abonnementen met bijvoorbeeld jaarlijks onderhoud, net zoals bij de auto of CV-ketel. Bij het onderhoud lopen we de aanwezige apparatuur en bekabeling na. We verwijderen stof en vuil, maar zorgen ook voor software updates. Hierdoor kunnen we tijdig advies geven over het vervangen van onderdelen of het vernieuwen van bepaalde apparatuur.

Is de apparatuur niet bij ons aangeschaft, maar bent u wel op zoek naar een betrouwbare onderhoudspartner, neem dan zeker even contact met ons op!

Opzoek naar een goede en betrouwbare installatie? AV-Install helpt!