Beeld

Waar videobeelden vroeger nog via VHS-banden werden gedeeld, kom je tegenwoordig met een DVD ook niet meer weg. ICT en video gaan heden ten dage hand in hand met elkaar. Met onze kennis op zowel ICT- als videogebied kunnen we totaaloplossingen realiseren. Hierbij wat mogelijkheden.

Informatie weergave

De tijd van flyers, printjes, bordjes en posters lijkt langzaamaan voorbij. Tegenwoordig is het digital signage (ook wel narrowcasting genoemd) wat de klok slaat. Voorheen waren de kosten van degelijke schermen nog vaak te duur voor bedrijven en instanties, maar de digitale revolutie heeft hier een eind aan gemaakt. Het communiceren van uw boodschap via LED-schermen is eenvoudiger te realiseren dan ooit. Denk hierbij aan een commerciële boodschap in een winkel, tot aan een assortimentsbord in de snackbar. Van vliegvelden en attractieparken tot aan kantoorpanden en tandartspraktijken; digitale projectie komen we tegenwoordig overal tegen!

Presentatie

Een presentatie met enkel audio wordt al snel saai. De luisteraar haakt af en het doel van de presentatie is dan vaak mislukt. Wanneer videobeelden worden toegevoegd aan een presentatie is het mogelijk de luisteraar veel langer te boeien. Wij denken graag mee in de oplossing binnen uw bedrijf of instantie.

Vergaderingen

In raadszalen, vergaderruimtes en boardrooms zijn slimme audiovisuele oplossingen essentieel. Denk aan bijvoorbeeld videoconferenties of het maken van webinars. We denken graag mee om deze oplossing te bewerkstelligen.

Camerabewaking

Een bestaand of nieuw bedrijfspand laten voorzien van camerabewaking? Wij adviseren u graag! De afgelopen jaren zijn camera’s een stuk voordeliger geworden en bovendien leveren ze scherpere beelden dan ooit. Nu is dus dé tijd voor het installeren of vernieuwen van uw camerabewakingssysteem!

Beeldprojecten

Videobeelden gebruiken voor een presentatie? AV-Install helpt!