Eetcafé Goed Volk Nijmegen

Eetcafé Goed Volk heeft zich sinds december 2019 gevestigd in de wijk Bottendaal in Nijmegen. Je kunt bij hen vijf dagen per week terecht om in een ongedwongen sfeer te dineren en drinken, borrelen en bijpraten, proosten en vieren.


Gefaseerde uitbreiding

Wij zijn gevraagd om een plan van aanpak te maken om de komende jaren stukje bij beetje de audio-installatie uit te breiden naar een optimale setting die eenvoudig in gebruik is. Op dat moment was de installatie erg simplistisch zonder zoneverdeling.


Meerdere zones bedienen

In de eerste fase zijn we begonnen met het aanpassen van de aansturing doormiddel van een digitale zonemixer in combinatie met een modulaire audiospeler, zodat alle zones vanaf één tablet bediend kunnen worden. Deze apparatuur is samen met de bestaande versterkers in een centrale 19 inch kast geplaatst. We hebben alle luidsprekerbekabeling vervangen. Tevens is er een audio-aansluiting gemaakt voor de beamer, maar ook een in- en uitgang voor het aansluiten van externe apparatuur bij feestjes of gelegenheden. Buiten hebben we een aansluitpunt gemonteerd in een waterdichte wandcontactdoos waarop een oude buizenradio aangesloten kan worden op het terras tijdens de zomerse dagen.

Deze aanpak heeft voor een behoorlijk upgrade van de bestaande apparatuur gezorgd waardoor we storingsvrij toe kunnen werken naar de volgende wensen op het lijstje.