Basisschool de Petteflet

Bij basisschool de Petteflet in Uden waren ze het beu om voor elke gelegenheid de geluidsinstallatie op te bouwen. Ook goede podiumverlichting was een langgekoesterde wens. Uiteraard zorgden wij voor een passende oplossing met de juiste producten.

Er waren al speakers, een mengtafel en microfoons aanwezig in het schoolgebouw. De luidsprekers zijn door ons met muurbeugels opgehangen. Om deze aan te sluiten maakte onze installateur contactdozen met XLR-aansluitingen op maat.

Voor verlichting op het podium viel de keuze op Showtec led-bars, mede vanwege het lage plafond. TS 40 theaterspots van Cameo werden geïnstalleerd om de bühne van voren te belichten. Alle bekabeling en aansluitingen, waaronder twee inprikpunten voor extra speakers, werden netjes weggewerkt in kabelgoten.

Om ervoor te zorgen dat je geen lichttechnicus hoeft te zijn om de podiumverlichting te gebruiken, combineerde onze installateur twee lichttafels met een merger. Hierdoor is het mogelijk om met een simpel lichttafeltje enkel het frontlicht aan te zetten, zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van de uitgebreide lichtcontroller. Voor een complete toneelvoorstelling is die uiteraard nog gewoon in te zetten.

Tenslotte is alles aangesloten op een centrale stuurkast die in een afsluitbaar 19 inch rack gemonteerd is en opgehangen is aan de muur. De oude en de nieuwe apparatuur is daarbij aan elkaar gekoppeld.

Heb jij ook behoefte aan een licht- of geluidsinstallatie op maat? Neem dan contact met ons op.