Begraafplaats Jonkerbos

Stichting begraafplaatsen Nijmegen had op begraafplaats Jonkerbos last van een vervelende storing in het audio systeem. Voordat we dit definitief op konden lossen hebben we eerst een noodoplossing gemaakt zodat men gebruik kon blijven maken van de audio installatie in de kapel.

Als definitieve oplossing hebben we gebruik gemaakt van een AUDAC mixer i.c.m. met modulaire audio modules voor het afspelen van muziek en het opnemen van de diensten. De apparatuur kan via de door ons aangelegde netwerkverbinding op afstand bediend worden op een tablet. Doordat de AUDAC software op maat te programmeren is heeft men enkel de benodigde knoppen in beeld en is de installatie voor iedereen gemakkelijk te bedienen. Naast de nieuwe apparatuur hebben we gebruik gemaakt van de aanwezige luidsprekers en versterkers welke we vanzelfsprekend onderworpen hebben aan een grondige reinigingsbeurt.

Ook hebben we naast de installatie, programmering en het onderhoud van de installatie het aanwezige personeel wegwijs gemaakt in het gebruik van de nieuwe installatie. Als laatste zijn we naast het uitgebreid testen en uitleggen van de installatie ook aanwezig geweest bij de eerste uitvaart ter ondersteuning van het personeel.

Heb jij ook behoefte aan een audiovisuele installatie op maat in combinatie met een uitgebreide service? Neem dan contact met ons op.


Gebruikte merken: AUDAC, Ubiquiti en Samsung