Boardroom en Trainingsruimte Contiweb

Contiweb is een toonaangevend ontwikkelaar en producent van droog- en web-handling machines voor de grafische industrie. Ze leveren wereldwijd geïntegreerde technische oplossingen voor web offset-drukwerk, digitaal inkjet-drukwerk en de productie van verpakkingen.

Aan AV-Install werd gevraagd de verhuizing van Contiweb van Boxmeer naar het nieuwbouwpand in Beugen op AV-gebied te ondersteunen. Daartoe behoorde de inrichting van een boardroom, trainingsruimte en de verhuizing van 12 displays van diverse kantoren.


Boardroom
De boardroom is voorzien van een nieuw 86 inch display. Dit display kan worden in- en uitgeschakeld middels een Kramer knoppenpaneel. Het scherm zit gekoppeld aan een Teams Rooms oplossing die bestaat uit een Teams geprogrammeerde computer, een Logitech PTZ camera en een Logitech Tab op de spreektafel. Via de Logitech Tab kun je eenvoudig deelnemen aan een vergadering, je eigen HDMI device weergeven op het grote scherm of delen in een online vergadering. Een Audac luidsprekerset en Biamp microfoonoplossing, zorgen voor het perfecte geluid bij zowel offline als online vergaderingen.

Het 86 inch display is netjes verzonken in de maatwerkwand. Alle kabels konden netjes worden weggewerkt door gebruik te maken van het leidingwerk, dat vooraf door ons werd ingetekend.

Trainingsruimte
Voor de trainingsruimte hebben we gebruik gemaakt van een bestaand 98 inch display, deze hebben we van de oude locatie naar de nieuwe locatie verhuisd. Dit scherm is voorzien van een aansluitpunt op de wand en kan tevens in- en uitgeschakeld worden middels een Kramer knoppenpaneel. De ruimte hebben we voorzien van een Audac luidspreker systeem zodat presentaties met geluid goed hoorbaar zijn in de gehele ruimte.

Kantoren
Voor diverse kantoren hebben we de verhuizing van 55 en 65 inch displays voor onze rekening genomen. De vooraf geplaatste leidingen in de muur hebben we voorzien van een USB-C naar HDMI kabel. Het punt waar de kabel de muur in gaat hebben we afgewerkt met een kabelinvoer van hetzelfde merk schakelmateriaal als gebruikt is door de elektricien in de rest van het pand. Dit zorgt voor een strakke afwerking.

Wij danken Contiweb voor de mooie opdracht en wensen hen veel plezier in het prachtige nieuwe bedrijfspand!