Hybride vergaderruimte in opdracht van Previder

Previder is een IT-specialist, die samen met ruim 300 IT-ers, vanuit eigen datacenters, het gehele IT-fundament voor veel organisaties regelt. Dit loopt uiteen van een digitale werkplek tot aan het managen van complexe cloudomgevingen.

Bij ons kwam de vraag terecht voor het inrichten van een complete vergaderruimte. Er is hierbij gekozen voor een Devio microfoon van het merk Biamp. De Devio SCR-20C White is een prachtige tool voor de moderne werkplek, zoals huddle rooms of compacte vergaderruimtes. Hij biedt een uitzonderlijke audiovisuele ervaring voor medewerkers die online willen vergaderen met oplossingen als Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom, BlueJeans, Google Hangouts of Google Meet. Dankzij simpele BYOD (Bring Your Own Device) technologie wordt op die manier een ruimte toegankelijk gemaakt voor iedereen met een laptop, smartphone of tablet.

Het Devio pakket bevat gepatenteerde Beamtracking microfoons en professionele DSP (Digital Sound Processing) om audiokwaliteit te optimaliseren en gesprekken rond de tafel intelligent samen te mixen tot een geheel, zodat iedereen aan de andere kant van het scherm verstaanbaar gemaakt wordt.

Met behulp van 4 stijlvolle (tevens witte) Audac ATEO2S/W luidsprekers is alles helder verstaanbaar.