Linde in Reek

Linde in reek was opzoek naar een muziekinstallatie voor achtergrondmuziek in het restaurant. We hebben hier 10 Apart MASK4 luidsprekers opgehangen verdeeld in 3 groepen. Om het terras in de zomer te kunnen voorzien van achtergrondmuziek hebben we gebruik gemaakt van de zelfde MASK4 luidspreker. Naast de prachtige weergave van achtergrondmuziek is deze luidspreker dankzij de IP64 certificering geschikt om buiten te plaatsen. Doormiddel van een zone mixer kan men het volume tussen de verschillende gebieden regelen.

Naast het restaurant was er behoefte aan geluid op de 1e verdieping. Gezien hier ook wel eens een feestje gegeven zal worden hebben we gebruik gemaakt van de LD Systems Dave 12. Deze set bestaat uit 2 top en 1 sub luidspreker. Voor de bediening hebben we een Dateq mixer gebruikt welke in een compact kastje achter de bar is ingebouwd.

Beide installaties worden van muziek voorzien door een Yamaha Mussiccast audiostreamer welke in één applicatie te bedienen zijn. Via de applicatie kan men gemakkelijk de muziekkeuze en het volume regelen. Door de link knop kunnen beide audiostreamers gelinkt worden waardoor er één audiobron ontstaat.

Heb jij ook behoefte aan een audiovisuele installatie op maat? Neem dan contact met ons op.