Mooiste entree van Nederland!

Het Mondial College in Nijmegen is een moderne, middelbare school. Het hanteert een positieve kijk op de mogelijkheden om leerlingen extra te prikkelen, ze uit te dagen en ze voor te bereiden op de toekomst. De school is ervan overtuigd dat iedereen, op welke manier dan ook, kan blijven groeien.

Spectaculair

Al verschillende keren hebben we het Mondial College geholpen met het verwezenlijken van hun technische wensen. Dit keer kregen we de opdracht om hun nieuwe entree spectaculairder te maken. We hebben een truss geplaatst met daaraan PAR spots aan de zijkanten. De truss hebben we voorzien van een LED strip om deze aan de binnenzijde mooi te verlichten.

Gekleurde LED tegels

Om de ruimte te voorzien van basisverlichting hebben we LED tegels opgehangen die zowel gekleurd als wit licht in huis hebben. Doormiddel van het op maat geprogrammeerde touchscreen kan men een programma kiezen, de werkverlichting aan/uit zetten of het systeem totaal in- en uitschakelen. Dankzij een slimme trigger vanuit het alarmsysteem op de visual lichtsturing, wordt de basisverlichting ingeschakeld bij uitschakeling van het alarm. Andersom worden alle programma’s uitgeschakeld bij inschakeling van het alarm.

LED ventilators

Eén van de meest indrukwekkende effecten die zijn toegepast in de entree van het Mondial College zijn toch wel de LED ventilators. Deze zijn geplaatst tegen het plafond en elk ventilatorblad is voorzien van maar liefst 120 RGB-leds. Ze kunnen zowel zeer langzaam draaien als erg snel.

Ook dit project vanuit het Mondial College hebben we met plezier geïnstalleerd! We wensen zowel de medewerkers als leerlingen een flitsende toekomst op de school, die al begint zodra ze het gebouw binnen stappen.