Nieuwe installatie voor showroom Heutink

Het bedrijf Heutink staat bekend als totaalleverancier op het gebied van educatie en ontwikkeling. Zij leveren educatieve materialen aan primair onderwijs, voortgezet onderwijs en kinderopvang. In opdracht van Heutink hebben we hun eigen showroom voorzien van videoschermen en verlichting.

Videoscherm
In deze showroom is een kantoorkas geplaatst waarin we op een fraaie wijze een videoscherm hebben gemonteerd. Voor de montage van het scherm hebben we een maatwerk plaat gefabriceerd in dezelfde kleur als het frame van de kas. Op deze plaat zijn zowel het videoscherm als de bekabelde aansluitingen gemonteerd. Doormiddel van een zwarte kabelgoot hebben we de benodigde kabels aan het zicht onttrokken. Op het presentatiepodium is vervolgens een groter scherm tegen de wand gemonteerd. Om eenvoudig een laptop aan te kunnen sluiten voor alle gebruikers, is uit het zicht een HDMI aansluitpunt geplaatst. Ook is het mogelijk om met beide schermen een draadloze verbinding te gebruiken.

Verlichting
Naast de beeldschermen hebben we de showroom voorzien van diverse verlichting. De basis van de verlichting bestaat uit een zogeheten spanningsrail. Aan deze rail zijn een ruim aantal spotjes geplaatst, welke de producten voorzien van verlichting. Het grote voordeel van de spanningsrail is dat de spotjes te allen tijde verplaatsbaar zijn wanneer de indeling van de showroom in de toekomst zou veranderen. Tevens is het podium voorzien van een aantal hanglampen.

Als eyecatcher hebben we boven de tafel 10 globe lampen geplaatst met een doorsnede van maar liefst 16 cm. Deze lampen zijn willekeurig verspreid boven de tafel en hangen op diverse hoogtes wat een prachtig effect geeft in de ruimte. De verlichting kan in 3 groepen worden gedimd doormiddel van een eenvoudige afstandsbediening en wandcontroller.