Presentatie oplossing magazijn Contiweb

Contiweb is een toonaangevend ontwikkelaar en producent van droog- en web-handling machines voor de grafische industrie. Ze leveren wereldwijd geïntegreerde technische oplossingen voor web offset-drukwerk, digitaal inkjet-drukwerk en de productie van verpakkingen.

Contiweb wil geregeld hun medewerkers op de hoogte houden van diverse lopende zaken. Aan AV-Install werd gevraagd hiervoor in het magazijn een totaaloplossing te bieden.

Eenvoud
De wens was om een nette oplossing te voorzien, zonder al te veel poespas. Voor het geluid hebben we gekozen voor Audac VIRO5 luidsprekers. De twee compacte, maar krachtige luidsprekers zijn bij uitstek geschikt voor deze oplossing. Daarbij hebben we een eenvoudige mengversterker en een draadloze microfoon van Sennheiser geïnstalleerd. Deze microfoon is voorzien van accu en in de lade in het rack hebben we een acculader gemonteerd. Gedoe met lege batterijen is dus verleden tijd!

Optoma projector
Voor de projector hebben we gekozen voor een krachtige Optoma projector. Gezien de ruimte hebben we deze middels een op maat gemaakte beugel gemonteerd tegen de wand. In de centrale stuurkast zit een Kramer paneel gemonteerd om de projector in en uit te schakelen en in dezelfde afsluitbare kast kan men het geluid bedienen en de HDMI kabel aansluiten t.b.v. de presentaties.

Een mooie presentatie voor de medewerkers geven is vanaf nu een stuk eenvoudiger geworden!