Radio en pauzebel Profilabel Veenendaal

In de eerste week van 2023 hebben we een installatie verzorgd bij Profilabel in Veenendaal. Profilabel maakt en levert verbruiksmaterialen voor variable information printing. Klanten kunnen terecht voor blanco verzend- en inslagetiketten, thermo transfer linten en producten als printkoppen en reinigingsmiddelen voor diverse printers. Ook biedt het bedrijf printservice.

Het radiosysteem heeft een upgrade gekregen in combinatie met een pauzebel. We hebben het magazijn en de werkplaats voorzien van 360 graden luidsprekers voor een egale spreiding van het geluid. Er is gekozen voor dit type luidsprekers in verband met het geluid wat de machines produceren. De 360 graden luidsprekers zorgen voor een goede verstaanbaarheid van de muziek, maar ook nog van de werknemers onderling. Via een eenvoudig te bedienen dashboard kan men een radiozender kiezen en de tijden van de pauzebel aanpassen. De radio en pauzebel zitten geïntegreerd in één apparaat doormiddel van het modulaire audio systeem van Audac.

Wij bedanken Profilab voor de opdracht en wensen de medewerkers een fijne werktijd toe. Muziek op de werkvloer is immers erg belangrijk!